Peder Tind

Borgmesterkandidat for Venstre i Fredericia

22. marts 2017

11. april 2017

Venstre er klar

Med knap 8 måneder til kommunalvalget melder Venstre sig klar til at kæmpe for et mere borgerligt liberalt Fredericia med borgerne i centrum. Holdet består både af nye og af erfarne kræfter, som nu vil trække i arbejdstøjet og arbejde sammen for at styrke Venstres indflydelse på fremtiden for Fredericia.

”Jeg er stolt over, at vi har et kandidathold, der repræsenterer et bredt udsnit af Fredericias befolkning, hvor vi kombinerer nye friske kræfter med vores erfarne byrådspolitikere. De er alle opsat på at arbejde sammen for at sikre et flot valg til Venstre”, udtaler formand for Venstre i Fredericia, Michael Wognsen.

Kandidater og bestyrelse mødes lørdag den 25. marts til fælles opstart på den kommende valgkamp til kommune- og regionsvalget. Venstres hold markerer opstarten ved at bruge en hel dag sammen, hvor kandidaterne bliver klædt politisk og organisatorisk på, ligesom kandidaterne vil være på gågaden og møde vælgerne.

”Det er vigtigt at alle kandidater arbejder sammen og vi udnytter de forskelligheder vi har, som en styrke. Derfor glæder det mig, at alle kandidater og bestyrelsen vil afsætte en hel dag til at styrke vores sammenhold, siger spidskandidat Peder Tind. Og tilføjer ” så når vælgerne sætter deres kryds den 21. november, skal der ikke være den mindste tvivl om, at Venstres fokus er fremtiden for Fredericia.”

Ud over praktiske informationer, vil kandidaterne få oplæg fra de nuværende byrådspolitikere om de igangværende politiske tiltag og hvad arbejdet som byrådspolitiker indebærer.

På billedet ses fra venstre, Venstres spidskandidat Peder Tind, gruppeformand Pernelle Jensen og formand Michael Wognsen.

For yderligere information:

Peder Tind, [email protected], 2489 3800

Michael Wognsen, [email protected], 5138 2341