Peder Tind

Borgmesterkandidat for Venstre i Fredericia

Læserbrev 11. oktober 2017

22. oktober 2017

Vi skal kæmpe for statslige arbejdspladser til Fredericia. 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen varslede i sin tale ved Folketingets åbning, at regeringen i december vil redegøre for anden runde af udflytning af statslige arbejdspladser. At flytte statslige arbejdspladser ud i landet, og derved sikre en mere harmonisk fordeling, hvor hele Danmark bindes endnu tættere sammen er fornuftigt. Regeringen har vist handlekraft ved første runde, og i Fredericia hilser vi denne anden runde af udflytning af statslige arbejdspladser velkommen.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Fredericia ikke fik som forventet ved første runde, og nu skal alle sejl sættes til for at sikre, at Fredericia får en langt større andel i denne anden runde. Historisk set er det gået hårdt udover Fredericia, og når vi nu har mistet som vi har, må det blot give endnu mere energi til kampen for Fredericia. Det er helt naturligt at vi ved enhver given lejlighed skal kæmpe for Fredericia, og tiltrække endnu flere arbejdspladser og ikke mindst flere nye medborgere til Fredericia.

Til alle partier skal der lyde en opfordring – gør jeres indflydelse gældende og lad os smøge ærmerne op, - for det handler om Fredericia.

Peder Tind, Borgmesterkandidat Venstre.