Peder Tind

Borgmesterkandidat for Venstre i Fredericia

Presseklip

28. januar 2017

16. November 2017

16. november 2017

Fuldt hus ved valgmøde: Over 400 mødte frem, da Dagbladet bød på debat

Aftenens største klapsalve tilfaldt Venstres Peder Tind, da han i sin afsluttende kommentar gentog et af sine slagord "Mere tillid og mindre kontrol". Det kastede nogle sekunders klap af sig.
LÆS MERE

14. november 2017

15. november 2017

Venstre-folk blev vist rundt i Fredericia Sundhedshus

 Vi skal se vores fantastiske sundhedshus, og det er nogle skønne rammer, som er under udvikling i de her dage. Vi glæder os over, at vi har nogle flotte rammer, som over de næste år skal fyldes med mange borgernære tilbud. Så det er med stor interesse, at vi går rundt og ser på, hvad der foregår her i sundhedshuset, siger Peder Tind og fortsætter:

– Det er…

LÆS MERE

14. november 2017

15. november 2017

Det er ikke valgflæsk - løfte om bedre forhold for de alleryngste

Venstres kandidater til kommunalvalget Peder Tind og Gitte Bertelsen har sammen med DF's spidskandidat Karsten Byrgesen takket ja til at kigge på forholdene for dagplejerne sammen med de siddende politikere.

- Det er vigtigt, at politikerne er ude at se med egne øjne, hvilke rammer man byder medarbejdere og børn. Det her dur ikke i min verden, så…

LÆS MERE

14. november 2017

15. november 2017

Fredericia Gymnasium fik besøg af lokalpolitikerne

“Vi diskuterer Jobcentret, fordi det er noget alle har berøring med. Det er meget alvorligt, ikke kun med den her enkeltsag. Vi skal kigge indad og sikre den mest respektfulde behandling. I Venstre ønsker vi ikke at feje det ind under gulvtæppet. Jacob vil parkere aben på lovgivingen og Christiansborg, men der findes kommuner, som gør det langt bedre,” sagde Peder Tind.

LÆS MERE

11. november 2017

15. november 2017

Venstre vil lade en task force udpege problemer og løsninger

Særlige arbejdsgrupper - såkaldte task forces - skal hurtigst muligt efter nytår sætte fingeren på de problemer, der måtte være på daginstitutions-området, skolerne og klubberne i Fredericia. Og arbejdsgrupperne skal desuden komme med forslag til løsninger.

LÆS MERE

6. november 2017

15. november 2017

Kommunalvalgsdebat på tv-syd


LÆS MERE

1. november 2017

15. november 2017

Stort ønske fra ældre: Tag og gør noget ved den trælse transport

Borgmesterudfordrer, Peder Tind (V), borgmester Jacob Bjerregaard (S) og Kim Pedersen (Nye Borgerlige) vil i første omgang afvente en større analyse af ikke mindst ældre og udsattes transportproblemer, som et enigt byråd har sat penge af til i 2018.

- Vi skal se det i en sammenhæng og ikke med det samme love eksempelvis shuttlebusser i øst og vest,…

LÆS MERE

3. november 2017

15. november 2017

Dagens spørgsmål: Hvad vil I stille op mod trafikstøj?

Støjskærme, som reducerer støjen rigtig meget, er dog en dyr løsning, og derfor skal Vejdirektoratet også kontaktes og være vores samarbejdspartner, i det tilfælde at støjgrænserne i Vejdirektoratets støjbehandlingsplan for statens veje ikke overholdes.

LÆS MERE

6. november 2017

15. november 2017

Politikere vil se på tidstyranni: To minutter til at udlevere piller

Fredericia er blandt de kommuner, der bruger flest penge på ældreområdet. Og sådan skal det være, lød det på vælgermøde på Social- og Sundhedsskolen.

Læs artikel i Fredericia Dagblad

LÆS MERE

8. november 2017

15. november 2017

Idrætten trives men er udfordret på ledere og medlemmer

Vi tror på en rød tråd fra skole til idræt og vil gerne fremme, at skolerne får mere ud af idræt, sagde Venstres Peder Tind.

Læs artikel i Fredericia Dagblad

LÆS MERE

8. november 2017

15. november 2017

Trivsel og læring – daginstitutioner, folkeskoler og klubber i verdensklasse

“Vores børn og unge er fremtiden og de fortjener den bedste start på livet. Venstre vil skabe de bedste muligheder for vores børn og unge,” skriver Peder Tind, Kenny Bruun Olsen, Brian Hansen, Gitte Bertelsen og Frank Wichmann fra i en pressemeddelse denne onsdag aften.

LÆS MERE

Læserbrev 11. oktober 2017

22. oktober 2017

Vi skal kæmpe for statslige arbejdspladser til Fredericia. 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen varslede i sin tale ved Folketingets åbning, at regeringen i december vil redegøre for anden runde af udflytning af statslige arbejdspladser. At flytte statslige arbejdspladser ud i landet, og derved sikre en mere harmonisk fordeling, hvor hele Danmark bindes endnu tættere sammen er fornuftigt. Regeringen har vist handlekraft…

LÆS MERE

29. september 2017

2. oktober 2017

Venstre: Borgmester skal presse kolleger til tryggere beredskab

Borgmester Jacob Bjerregaard skal kæmpe for, at Fredericia får sikret et højt beredskab i det fælleskommunale selskab Trekantområdets Brandvæsen, også kaldet TrekantBrand. Det mener Venstres spidskandidat Peder Tind, som ønsker, at borgmesteren får indrømmelser fra de andre kommuners borgmestre.

LÆS MERE

25. septemper 2017

2. oktober 2017

Borgerligt valgforbund: Venstre, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Kristendemokraterne har indgået et teknisk valgforbund

”Jeg glæder mig over dette tekniske valgforbund, hvor vi fire borgerlige partier ønsker at stå sammen om at kæmpe for et nyt borgerligt ledet Fredericia” udtaler borgmesterkandidat (V) Peder Tind.

LÆS MERE

18. september 2017

19. september 2017

Venstre klar til valget: Fokus på de svageste

Venstres valgprogram blev fløjet ind med en drone i Kanalbyen, mens lyden af entreprenørmaskiner bankede løs mandag kl.17.00.

Peder Tind hentede valgprogrammet fra dronen og præsenterede fokuspunkterne fra programmet.

Læs artikel i Fredericia A

LÆS MERE

18. september 2017

19. september 2017

Venstres valgprogram kom flyvende på FredericiaC

En drone kom flyvende med Venstres valgprogram til byrådsvalget. Efter en periode med tæt samarbejde i byrådet skal Venstres mærkesager nu frem
Læs artikel på Fyens.dk.

LÆS MERE

19. september 2017

19. september 2017

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøgte partimedlemmer

Landets beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen (V), besøgte mandag aften Venstre i Fredericia til deres medlemsmøde. Ministeren holdt et indlæg om Danmarks situation på beskæftigelsesområdet
Læs artiklen i Fredericia A
LÆS MERE

8. september 2017

17. september 2017

Venstre og LA bytter kandidater

Venstre får tidligere spidskandidat for Liberal Alliance Frank Wichmann på holdet, mens LA har sat tidligere Venstre-kandidat som partiets spidskandidat. Venstre er nu klar med 13 navne.

Læs artikel i Fredericia Dagblad her

LÆS MERE

31. august 2017

10. september 2017

Venstre efterlyser ansvarlighed fra borgmester, som ønsker plan fra Venstre

Venstres borgmesterkandidat Peder Tind er nervøs for, at borgmesterens budgetforslag vil udløse sparerunder om et par år.

Læs artikel i Fredericia Dagblad HER

LÆS MERE

15. august 2017

28. august 2017

Venstre-top på valgturné: Besøgte privat succesbørnehave

Finansminister Kristian Jensen besøgte tirsdag daginstitutionen Eventyrhuset. Efter den blev privat, er der kommet bedre normering - til samme pris.
Læs artiklen i Fredericia Dagblad

LÆS MERE

7. juni 2017

9. juni 2017

Spidskandidater jubler over politiskolen

- Vi har virkelig forsøgt at få Fredericia på banen i forhold til den kommende politiskole, og jeg vurderer, at den indsats nu har båret frugt. Skolen placeres permanent i Vejle, men det er meget glædeligt, at vi kommer til at huse den midlertidige, siger borgmesterkandidat for Venstre Peder Tind.

LÆS MERE

5. juni 2017

9. juni 2017

Terror og retten til at drikke fadøl af plastkrus sneg sig ind i grundlovstaler

Hos Venstre stod blandt andre politisk ordfører Jakob Ellemann-Jensen og VU-formand i Fredericia, Sidse Skaar, på talerstolen til årets grundlovsmøde.

Læs artikel i Fredericia Dagblad…

LÆS MERE

22. marts 2017

11. april 2017

Venstre er klar

Med knap 8 måneder til kommunalvalget melder Venstre sig klar til at kæmpe for et mere borgerligt liberalt Fredericia med borgerne i centrum. Holdet består både af nye og af erfarne kræfter, som nu vil trække i arbejdstøjet og arbejde sammen for at styrke Venstres indflydelse på fremtiden for Fredericia.

”Jeg er stolt over, at vi har et kandidathold, der repræsenterer et bredt udsnit…

LÆS MERE

13. februar 2017

11. april 2017

18-årig gymnasieelev formand for VU Fredericia

Sidse Skaar er ny frontfigur for Venstres Ungdom i Fredericia. Foreningen holdt generalforsamling forleden, og valgte her den 18-årige gymnasieelev som foreningens formand.

Læs artikel i Fredericia Avisen her

LÆS MERE

10. januar 2017

26. januar 2017

VENSTRE UDDELTE FREDERICIA PRISEN.

Autohuset Friis lagde rammer til uddelingen af Venstres Fredericia Pris tirsdag aften. Mellem skinnende crom og blank lak fejrede Venstres medlemmer nytårskur med taler og overrækkelse af Fredericia Prisen.

Læs artikel i Fredericia Dagblad her

LÆS MERE

30. december 2016

26. januar 2017

NYTÅRSHILSEN

Ved et årsskifte er det helt naturligt at kigge tilbage på året der gik, og ikke mindst lade blikket se frem på det kommende 2017. Vi forlader et fantastisk 2016 og kan se frem til et rigtig spændende 2017.

Læs Peders nytårshilsen her

LÆS MERE

8. december 2016

26. januar 2017

Fredericia prisen

Det er muligt at indstille kandidater til Fredericia Prisen 2017

LÆS MERE

11. november 2016

26. januar 2017

VENSTRE I FREDERICIA: SØRENS PINDS PLANER ER USERIØSE

Useriøst, er det ord, som formand for Venstre i Fredericia sætter på Søren Pinds håndtering af placeringen af en politiskole vest for Storebælt.

Læs artikel i Fredericia Dagblad

LÆS MERE

10. oktober 2016

26. januar 2017

FREDERICIA SKAL VÆRE DEN BEDSTE BY AT VÆRE FRIVILLIG I

I de kommende tre-fire måneder skal seks fokusgrupper i Venstre-regi komme med idéer og tanker, som skal bidrage til partiets valgprogram til næste år. 

Læs artikel fra Fredericia Dagblad


LÆS MERE

4. oktober 2016

26. januar 2017

NYE UDDANNELSER HOS EUC LILLEBÆLT VÆKKER GLÆDE HOS POLITIKERNE

Der er i Fredericia gode muligheder for at få en succesrig tømreskole med det store opland vi har, og derfor er det naturligt at det faglige nævn i sidste ende godkender den ansøgning som Direktør Lars Middelboe og hans stab har indstillet.Vi har naturligvis fulgt forløbet tæt og hjulpet til hvor det var muligt, så det er glædeligt at det er lykkes at hente en ny uddannelse til Fredericia

LÆS MERE

1. oktober 2016

26. januar 2017

VENSTRE HAR FOKUS PÅ VALGKAMPEN

Allerede nu er vi godt i gang med udarbejdelsen af vores valgprogram og har igangsat 6 fokusgrupper, der over det næste halve år arbejder med konkret politik. Politik er bedst, når alle er med.

Læs artikel fra Fredericia Dagblad 1/10-2016

LÆS MERE

20. juni 2016

26. januar 2017

Kursen er sat i venstre 

Venstre i Fredericia nedsætter fokusgrupper i byen, hvor borgerne kan være med til at påvirke politikken i Fredericia

LÆS MERE

10. juni 2016: Grundlovsmøder i Venstre

26. januar 2017

Her kan du se indslag fra Venstres grundlovsmøde.

LÆS MERE