Peder Tind

Borgmesterkandidat for Venstre i Fredericia

KV 2021

1. februar 2021

ValgvideoerVenstres valgprogram KV17

Valgprogrammet er offentliggjort 18. september og kan læses HER.

gode rammer skal have godt indhold 

Som Fredericiadreng kan jeg tydeligt se, hvordan vores fantastiske by har udviklet sig i en rigtig positiv retning bare over de sidste 20 år. Det går bestemt i den rigtige retning, og rammerne er sat for succes. Rammer er dog én ting - og yderst nødvendige for succes - men det er indholdet bestemt også. Nu er det tid til at se på indholdet i vore rammer. Jeg tror, vi kan gøre det bedre for mange af vore medborgere, der på grund af sygdom, alder eller andet har brug for en hjælpende hånd. Det er for mig den rigtige politiske linje. Jeg vil finde de bedste løsninger, og det vil jeg gøre gennem dialog med mennesker. Alle mennesker skal behandles ordentligt, alle skal have muligheder, ingen skal dømmes ude eller blive kastebolde i systemet.

Når jeg kigger tilbage på de mange år, jeg har levet i Fredericia, er der naturligvis flere politiske områder, som igen og igen gør et særligt stort indtryk på mig. Ikke mindst personer og situationer der har været med til at sætte retningen for og defineret mit politiske liv. Alle politiske  områder er vigtige, men for mig har der naturligvis som for alle andre været nogle særlige der huskes:

Integration

Venstre 28. januar 2017

”Jeg glemmer aldrig min gode ven Abdi. Abdi er fra Somalia, og jeg lærte ham at kende via et tidligere arbejde. Igennem nogen tid hjalp vi den hårdtarbejdende Abdi med lektier, danskundervisning og jobansøgninger. 

En dag kom Abdi forbi. Han strålede og fortalte, at han havde fået arbejde på Coca Cola. At blive integreret er bestemt ikke nemt, og for mig står Abdi som et skoleeksempel på, at det…
LÆS MERE

Frivillighed

Venstre 13. februar 2017

”Der skal ikke herske nogen tvivl om, at frivillighed står for mig som et meget vigtigt område i vores samfund. 

Jeg husker tydeligt, at vi var flere unge i Fredericia tilbage i 00'erne, der etablerede Respekt 7000 – en forening der skulle skabe fokus på unge og frivilligt arbejde. Som initiativgruppe nåede vi at besøge flere skoler og igangsætte flere kampagner, netop med det formål at få flere…
LÆS MERE

Medborgerskab

Venstre 13. februar 2017

"Medborgerskab og dialog kan fremme enhver proces og få selv de vanskeligste projekter til at lykkes. Jeg husker tydeligt, hvordan hele processen omkring tilblivelsen af Gasværksgrundens forløb. 

Som aktiv i og omkring Ungdommens Hus byggede man ikke bare dette projekt uden at høre de mange unge til råds. Var det ikke for de mange workshops og planlægningsprocesser, hvor unge fik lov at drømme,…
LÆS MERE

6 fokusområder

Venstre 13. februar 2017


Jeg glæder mig over, at vi i Venstre med vores fokusområder har sat en stærk kurs for et Fredericia, der hænger sammen, hvor rammer fyldes med indhold, og hvor mennesker kommer før systemet. 

• Et stærkere fællesskab - Venstre vil have alle i udsat position ind i fællesskabet. 

• Tiltrækning - Venstre vil have Fredericia som førstevalg for virksomheder…

LÆS MERE